Skanna din dator efter viktiga dokument

Kaspersky Password Manager sparar tid och genomsöker din enhet efter filer som kan innehålla känslig information. Programmet söker efter JPEG-, PNG-, BMP-bilder och PDF-filer som innehåller text. Filerna som hittades under sökningen analyseras och tilldelas till kategorier: Pass (ID-kort), Körkort och bankkort. Du kan visa sökresultateten och välja vilka dokument som ska läggas till i valvet och ändra dokumentkategorier.

Kaspersky Password Manager stöder följande dokumentkategorier:

Under sökningar hoppar Kaspersky Password Manager över PDF-filer som är större än 20 MB och bilder som är större än 100 MB, bilder med en upplösning mindre än 256x256 pixlar eller större än 40 MP.

Kaspersky Password Manager optimerar filer innan de läggs till i ditt valv. Stora filer komprimeras: Den slutliga storleken på ett dokument i valvet är aldrig över 6 MB. PNG- och BMP-bilder konverteras till JPEG-format.

När ett dokument läggs till i valvet uppmanas du av säkerhetsskäl av Kaspersky Password Manager att ta bort originalfilen från din enhet. Om du behöver dokument från valvet kan du när som helst exportera dem till din enhet.

Skanna din dator efter viktiga dokument